Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Mista, jíž se přezdívá „slovenská Lady Gaga“, nafotila další sexy snímky. Tři modely, které využije nejen na svém turné, ale i v novém klipu, pro ni opět vytvořil známý a uznávaný módní návrhář Osmany Laffita, s nímž spolupracovala už loni.

„Zatím jsem vytvořil troje šaty s botami, ale to si myslím, že je poměrně dost pro mladou zpěvačku. Doufám, že jednou v blízké budoucnosti, až bude Mista tak slavná a bohatá jako Jennifer Lopez, vznikne i celá kolekce,“ dodává s humorem známý návrhář.

Odvážné fotky vznikaly pod taktovkou fotografa Lukáše Dvořáka. „Osmanyho modely jsou opět skvělé, z jeho návrhů jsem vždy nadšená, trefí se mi do vkusu, jsou sexy a šik, prostě už nejsem ta hodná holčička, ale postupně zlobím,“ říká sympatická zpěvačka.

Osmany prý velice oceňuje to, že Mista nepatří k těm celebritám, které kašlou na svoji image anebo si chodí půjčovat oblečení do butiků.

"Mohla by udělat to, co většina „celebrit“ v této krajině, a to vypůjčit si oblečení z nějakého butiku. Ale ona místo toho zainvestuje a oblečení si nechá navrhnout. Myslí mezinárodně a to se mi líbí, takže mě nadchlo s ní pracovat,“ prozrazuje návrhář.

A jak vlastně vznikla jejich spolupráce? „Mistu jsem neznal, když mě zhruba před rokem oslovil její management, takže jsme se párkrát sešli, udělali několik telefonátů a mě v té době překvapilo, že má 71 tisíc fanoušků na facebooku. To je zhruba čtyřikrát více než Mistr sám, což je velký úspěch,“ míní uznávaný návrhář, jehož některý model si Mista oblékne ve svém novém klipu, který bude natáčet příští týden.

V českých hitparádách Mista sklízí jeden úspěch za druhým. Se svým singlem Show Me za sebou tento týden nechala v hitparádě jednoho známého rádia například Pink, Green Day nebo One Direction.

„Koncem dubna mi vyjde v Německu nový singl Feel The Breeze, nejdříve vyjde tam a pak až v dalších zemích. V Německu mi v létě navíc vyjde i updatovaná verze alba Show Me, kde nový singl samozřejmě nebude chybět,“ uzavřela spokojená Mista, jejíž album Show Me vyšlo na začátku roku i v Česku a sklízí velké úspěchy.

Reklama

Další články

Načítám