Hlavní obsah
Článek

Rozmisťujete po bytě jarní dekorace, poctivě zalíváte květiny, ale stále to není ono? Dokonce jste vytáhli malované nádobí po babičce, ale kýžený efekt ne a ne se dostavit? Rozzářit a oživit interiér můžete i bez námahy! Povlečení v jasných barvách nebo s výraznými motivy zcela změní vyznění celé místnosti, přesvědčte se sami.

Puntíky, proužky i květiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už chcete, aby povlečení jen podtrhlo krásu vaší ložnice, nebo chcete mít postel v centru pozornosti, přijdete si na své. Extravagantní i decentní zpracování trendy motivů potěší i náročné oko. Ani materiály nezůstávají pozadu a splní i nadstandardní požadavky na kvalitu.

Těšíte se na léto? Vsaďte na námořnický styl.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Námořnický styl je každoroční evergreen, který okamžitě vyvolá vzpomínky na léto, moře a slunce. Zahalte svou postel do tříbarevného proužku a můžete se těšit na prosluněné odpoledne u vody. Bavlněný satén vás v zimě zahřeje a v létě zchladí a okamžitě si vás získá svou hebkostí. Čekání je v luxusním povlečení hned příjemnější.

Hravé vzory v jasných barvách pro veselejší den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odvažte se a ozvláštněte svou ložnici designovým skvostem. Rozzářenou atmosférou váš byt okamžitě naplní povlečení Colorfull. Puntíky a proužky v radostných barvách vás každé ráno naladí na tu správnou vlnu a vstávání bude hned příjemnější. Nechte se unést a rozveselte každý svůj den.

Trendy barvy oživí každou ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křiklavé barvy jsou nejvýraznějším aktuálním trendem. V kontrastu s jemně šedou barvou vytvářejí harmonický soulad a vy se tak nemusíte bát přílišné extravagance. Zamilujete si svěží atmosféru, kterou neonové barvičky naplní celou místnost. Nebojte se barev a nalaďte se na svěží jarní vlnu.

Květinový vzor v moderním podání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na klasické květinové motivy na bílém pozadí? Zkuste modernější zpracování a nebudete litovat. Zajímavý design květin v decentních barvách dodá vaší ložnici šmrnc a vyzdvihne jarní atmosféru. Zapomeňte na nudu a převlečte svou postel do veselého kabátu, nebudete litovat.

Další články

Načítám