Hlavní obsah
Článek

Vítězky finále prožily první týden po zvolení v jednom kole. Finále České Miss 2013 se uskutečnilo minulou sobotu a od té chvíle se Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová (34), Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová a Česká Miss Earth Monika Leová (32) díky neodkladným povinnostem nezastavily.

Minulý týden končil velikonočními svátky a pro některé dívky to konečně znamenalo setkání s blízkými v soukromí. V pátek odpoledne, dřív než si odjely užít krátké volno, se po pracovním programu všechny tři krásky sešly u barvení a dekorování vajíček. Tvořivé odpoledne si náležitě užily – vyzkoušely si klasické barvy, ale také barvení v cibulových slupkách, dekorování a lepení.

„Doteď jsem si myslela, že jsem zručná, ale když na to tak koukám, tak nevím,“ zapochybovala Gabriela, ale jakékoliv pochybnosti o své šikovnosti vyvrátila ve chvíli, když začala jarním motivem na tváři dekorovat Lucii.

Vítězky si také rozbalily vajíčka s hračkou a s chutí se zakously do čokoládových zajíců. A protože jsou zdravě soutěživé, střihly si závod ve vyfukování vajec. Na otázku, kdo vyhrál, svorně odpovídají „Já“.

Reklama

Další články

Načítám