Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mánie po Paris Hilton (43) sice už není to, co bývala, ale z formy se bohatá blondýnka rozhodně nedostala. Během velikonočních svátků potěšila své fanoušky a odběratele na sociálních sítích několika snímky. Jedním z nich byla i fotografie v bílých plavkách a slunečních brýlích, které mají být hitem léta.

Zajímavě střižené plavky navíc dokonale ladily nejen s brýlemi, ale i náramky a luxusní vilou za jejími zády. Ze snímku zkrátka dýchá léto, na které jistě většina z nás po třeskuté zimě, ale i začátku jara plného sněhu nedočkavě čeká. I sama Paris k snímku připsala: „Šťastné Velikonoce všem! Nemůžu se dočkat léta a bikin!“

Příjemné svátky Paris popřála i prostřednictvím další fotografie, kde drží svou mini čivavu a na sobě má tričko s králíčkem.

V neděli pak byla hvězda několika reality show, proslulá mimo jiné i domácím erotickým videem, přistižena také fotografy, a to na letišti v Los Angeles. Elegantní Hilton na sobě měla slušivé šaty v maxi délce s barevně ladící kabelkou. Nechyběly ani brýle a stylový klobouk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám