Hlavní obsah
Článek

Před několika minutami proběhlo u Vrchního soudu v Praze odvolací jednání s Michalem Červínem (53). Soudní stání skončilo ale ještě dříve, než začalo. Bývalá televizní hvězda reality show Vem si mě totiž dorazila na Pankrác bez svého právního zástupce.

„Soudu bylo doručeno vyjádření obhájce obžalovaného Červína, že vypovídá Červínovi plnou moc a že ho dále nechce obhajovat," překvapil všechny informací soudce.

„Jsem ve finančních potížích a nemohu si ho dovolit. Snažil jsem se svého advokáta kontaktovat, aby se zúčastnil aspoň tohoto stání. Budu muset najít nového obhájce a požaduji lhůtu na hledání," nechal se slyšet Červín v soudní síni.

Když se soudce obžalovaného zeptal, jak zaplatil dovolenou v Thajsku, kvůli které bylo nutné přesunout jednání z února, tak Michal Červín reagoval slovy: „Na dovolenou mě pozvala přítelkyně."

Pokud si Michal Červín do příštího pondělí nenajde nového právního zástupce, přidělí mu obhajobu advokáta tzv. ex offo.

Po rekordně krátkém soudním jednání odmítal Červín poskytnout rozhovor. Pouze Super.cz podal krátké vyjádření. „S placením to teď nemám jednoduché. Dlužil jsem advokátní kanceláři a její šéf zakázal mému právnímu zástupci panu Petru Svobodovi, aby mě dál zastupoval," svěřil se Červín a jedním dechem dodal: „Samozřejmě bych byl rád, aby mě nadále zastupoval pan Svoboda, který je od začátku plně seznámen s mým případem. Za tak krátkou dobu totiž těžko najdu adekvátní náhradu."

Související témata:
Odvolací soud

Reklama

Další články

Načítám