Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je krásná, vyzývavá, sexy a je to neuvěřitelná kost. Řeč není o žádné mladičké modelce, ale o herečce Yvettě Blanarovičové (60), které sice táhne na padesát, ale zub času, který její vrstevnice neustále hlodá a hlodá, na ní nezanechal snad vůbec žádné stopy. Po svůdném přírodním bohatství Kateřiny a silikonové výbavě živočišné Ilony se nyní můžete pokochat atraktivními výstřihy Yvetty Blanarovičové.

Její napěchovaná hrudníčková výbavička, kterou se často chlubí v odvážných modelech, přitahuje pánské pohledy doslova jako magnet. Má totiž být na co hrdá. Svůdný výstřih dělá z Blanarovičové nespoutanou dračici, která je rázem středem pozornosti a hvězdou každého večírku.

Bujná a skvěle vyrýsovaná ňadra krásné herečky jsou doslova pastvou pro oči. Pánové často se zatajeným dechem sledují, zda Yvettě neposedná ňadra omylem nevyklouznou z pečlivě střeženého, přesto však mnohdy hodně odvážného outfitu.

Taková „královna výstříhů“ Dara Rolins (51) by ostatně mohla vyprávět celé příběhy. Ty nejodvážnější, nejsvůdnější a nejkrásnější výstřihy si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám