Hlavní obsah
Článek

Nový partner, podnikatel Ivan Blayer, dělá Libušce Vojtkové, co jí na očích vidí a možná ještě víc. Na prodloužený víkend tanečnici a jejímu synovi Matyášovi, kterého má s druhým manželem Pepou Vojtkem (58), připravil pořádné překvapení. A Libuška do poslední chvíle nic netušila.

Ještě v pátek měla Libuška vystoupení s Monikou Absolonovou (47), se kterou tančí na jejích koncertech, ale až v ten den se dozvěděla, ať pro sebe ani syna na Velikonoce nic neplánuje, že program je připravený. Sice měla jít na sobotní večírek ke kamarádce, ale musela se omluvit s tím, že někam odlétá.

"Fakt nevěděla kam a co vůbec sobě a synovi zabalit na těch pár dnů do kufru," potvrdila nám její kamarádka.

"Jsme na Letišti Václava Havla a nemáme tušení, kam letíme," hlásila průběžně Libuška. Další směr byl do Vídně, ale ještě ani tam nevěděla, kde bude jejich cesta končit.

"Nespadli jsme, už jsme tu," zněla další informace, když už trojice přistála v Athénách a dál se nechystala. Rodinka si užívala u moře v kraťasech a tričkách s krátkých rukávem, Matyáš si pochutnal na zmrzlině, o níž by si mohl nechat v Česku jenom zdát, v restauraci přišly na řadu plody moře a nechyběly ani procházky po památkách. Ivan to s nimi prostě umí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám