Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pár desítek minut před začátkem Velikonočního pondělí se rozhodlo o osudu dalšího finalisty aktuální SuperStar. Diváci poslali nejmenší počet hlasů hezounovi Karolovi Komendovi, který tak nepostoupil do třetího finále a závěrečné desítky. Může mít ale částečně radost. Teď bude mít víc času na přítelkyni Natálku, kterou diváci vyhodili o týden dříve. Ta v zákulisí ztropila skandál.

„Nejmenší počet vašich hlasů získává… Dnes večer SuperStar opouští Karol Komenda,“ ohlásila ve 23:25 moderátorka soutěže verdikt diváků, kteří tak z show vypráskali pomyslnou velikonoční pomlázkou očekávaného odpadlíka.

Karol asi nebyl moc překvapený, protože za nejhoršího ho označila i porota. „Přes všechny sympatie nejhorší výkon předvedl Karol,“ řekla Farna, zatímco Habera vzkázal dalšímu fešákovi Danielu Šmidákovi. „Danieli, ty máš štěstí. Karol byl nejhorší. To se tak někdy stane,“ konstatoval.

Komenda v kole věnovaném československým hitům zpíval Cestu zakázanou rychlosťou hosta pořadu Meky Žbirky a podle poroty se mu moc nedařilo.

Kritika se ale strašně nelíbila jeho Natálce. Ta byla hodnocením zdrcená. „Asi tam naběhnu a srovnám je,“ rozčilovala se podle nováckého webu Prásk. „Je to hnus, vadí mi jen to poslouchat,“ dodala.

Sám mladík byl s vyhazovem smířený. „Děkuju krásně za každou podporu. Byl to pro mě neskutečný úspěch být v jedenáctce. Budu se snažit dál věnovat muzice,“ uvedl na závěr.

Reklama

Další články

Načítám