Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Peter Nagy (65) zřejmě touží zastavit čas. Jen tak si lze vysvětlit jeho nejnovější módní výstřelek. Populární slovenský zpěvák chtěl zřejmě vylepšit svůj uhrančivý pohled, který obdivují všechny jeho fanynky, a tak si podle všeho nechal zvýraznit řasy.

Soudě podle starších fotek je totiž patrné, že na jiných společenských akcích neměl Nagy temně černé řasy, jaké u něj můžeme vídat dnes. A proč vlastně Nagy pravidelně nosí svůj frajerský klobouk?

Podle toho, jak dbá o svou vizáž, se zřejmě snaží zakrýt prořídlou kštici. Věk zkrátka nezastaví a vlasy ubývají i nositelům sexy vlnitých dlouhých vlasů.

Zpěvák je znám tím, že si potrpí na výstřednosti. Často ho můžeme vídat v extravagantních pestrobarevných košilích, které doslova bijí do očí svým šíleným nevkusem. Jeho početným fanynkám to však vůbec nevadí, protože jejich milovaný Peter vypadá i ve třiapadesáti letech jako atraktivní mladík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám