Hlavní obsah
Článek

Kdo by se v neděli odpoledne, stejně jako on-line deník Super.cz, šel podívat na generální zkoušku večerního přenosu SuperStar, ten by si spíš než na zábavné show připadal jako v lazaretu. Porotu, ale i některé soutěžící kosí nemoci. Třeba taková Ewa Farna (30) je tak „nachcípaná“, že nenosit neustále s sebou papírové kapesníky, asi bude potřebovat instalatéra. „Není mi dobře. Musím to ale nějak uválčit,“ řekla nám zpěvačka.

Kromě ní se ve stavu nemocných nachází i její kolega z poroty Ondřej Soukup (72), který si proto šel raději ještě na chvíli lehnout, než musel být zpátky ve studiu na přímý přenos.

Dobře ale nebylo ani finalistům. Jedenáctka se večer musí popasovat s největšími československými hity a pro některé, zdá se, to bude velký oříšek. Nemoci zkrátka dnes řádí všude!

Inspiraci si mladí zpěváci budou moci vzít od Janka Ledeckého nebo Mekyho Žbirky, kteří v programu začínajícím po čtvrt na devět na Nově, dnes večer také vystoupí. A půl hodiny před půlnocí bychom už měli vědět, kdo další se rozhodně na základě hlasování diváků nestane vítězem celé show.

Reklama

Další články

Načítám