Hlavní obsah
Článek

Zapomeňte na brnění, mužné chování i rysy v obličeji. Z představitelky udatné Brienne z Tarthu, která v seriálu značně převyšuje zbylé herecké osazenstvo, může být krásná a elegantní dáma. Gwendoline Christie se i přes svou výšku 191 centimetrů dokázala uchytit v Hollywoodu plném malých a drobných hereček. Smířit se ale musí jednou pro vždy s rolemi, které budou její statné postavě šité na míru.

Zatímco si Gwendoline jen stěží někdy zahraje něžnou krásku a osudovou ženu hlavního hrdiny, ve skutečnosti půvabná být dokáže. I ve Hře o trůny ztvárňuje dceru lorda Selwyna Tartha, která je oddanou a nebojácnou bojovnicí za rod Starků, ale musí se popasovat s nejapnými poznámkami na svůj vzhled. Charakterizuje ji totiž nejen brnění, ale také mužné rysy, plochá hruď, pihatý obličej a nelichotivý účes.

Na losangeleské, a o pár dní později i na londýnské premiéře třetí řady seriálu z produkce HBO ale Gwendoline všechny překvapila svým elegantním vzhledem. Herečka se zároveň pochlubila svýma neuvěřitelně dlouhýma nohama v minišatech - jednou zlatých, podruhé černobílých. Pořádná proměna, co říkáte?

Reklama

Další články

Načítám