Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Krásná česká malířka Adéla Taş, žena, která se proslavila malováním mužským séměm, ale i vlastní mízou a také krátkým a neúspěšným románkem s Domenicem Martuccim (47), je čerstvě maminkou. V úterý se jí narodil syn Nikolas. A už tak dobře obdařenou krásku příroda okamžitě předělala na majitelku osmiček. „Stalo se to prakticky přes noc, všechny podprsenky jsou mi malé,“ prozradila šťastná maminka, která počala dítě s přítelem Petrem Markem teprve po třítýdenní známosti.

Adéla Taş je sice z přírůstku do rodiny (po narození vážil 3,66 kg a měřil 51cm) blahem bez sebe, stejný porod by už ale nikdy nechtěla zažít. „Trvalo to sedm hodin a šlo o nejhorší zážitek mého života, nicméně bylo to vykoupeno neskutečně krásným děťátkem, za kterého jsme s přítelem neskonali šťastni,“ svěřila se Super.cz Adélka krátce po návratu z porodnice domů.

„Chlapeček měl mezní rozměry, takže už to bylo málem na císařský řez. A protože chci ještě aspoň jedno dítě, příště se bez císaře neobejdu,“ tvrdí Taş. Ta si pochvaluje Petra, že se o ni královsky staral, trpěl s ní a i nyní přiloží vydatně ruku k dílu.

„Jestliže porod byl nejhorším zážitkem v životě, když Péťa přestříhl pupeční šňůru a Nikolase mi dali na prsa, byla to zase ta nejkrásnější chvíle. Nikdy jsem nebyla šťastnější. Je zázrak, že z lásky dvou lidí může vzniknout něco tak překrásného. Takovou euforii jsem ještě nezažila,“ svěřila se nám umělkyně.

Ta ale porod zdravotně docela odnesla a modlí se, aby po šestinedělí byla konečně fit. „Nejsem vůbec v dobrém stavu. Chlapeček byl skutečně moc velký. Řeknu to takhle: když mě varovali, že porod je něco podobného, jako když vám někdo do zadnice narve deštník a pak ho otevře, nevěřila jsem. Teď už ale ano,“ směje se Adéla Taş, podle které syn první noc probrečel, neboť byl z opuštění mateřského lůna silně znechucen, dnes je ale nejhodnější děťátko na světě.

„Vypadá jako malý Budha. Pořád se usmívá a má překřížené ručičky. Už mám pro něj i kojeneckou lahvičku s umělým prsem, abych si mohla odskočit a mohl ho nakrmit Petr, když bude třeba,“ dodala malířka.

Reklama

Další články

Načítám