Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) snad musí mít tajný pakt s ďáblem. Jinak snad ani není možné, aby nejenže zrála jak víno, ale snad dokonce vypadala ještě líp, než před dvaceti lety. Podívejte se do fotogalerie, jak úžasně jí to slušelo v upnutých nebeských šatičkách, z kterých se všem tajil dech!

Heidi byla jedním z hostů charitativního galavečera pořadatele podobných akcí Davida Novotného s názvem Večer pro dobrou věc. A při vší úctě ani o dost mladší moderátorka Eva Decastelo, která si na koncert přivezla několik krásných modelů večerních šatů, neměla ten večer šanci.

Zpěvačka přijela v doprovodu svého muže Ivo Pavlíka. Neinformovanému pozorovateli by se naskytla velmi zajímavá scéna. „Svlíkej se, dělej!“ křičel na svou manželku Heidi Pavlík v zákulisí. Nechtěl však provádět žádné hrátky před veřejností, jeho snahou bylo naopak popohnat ženušku, aby se co nejdříve převlékla do svých sexy šatů.

„Heidi vypadala úchvatně, všichni jsme z ní byli paf!“ pochlubil se organizátor večera v Jaroměři David Novotný, kterému se podařilo vybrat 75 tisíc. Ty si rozdělí spolumoderátor večera, Muž roku 2009 Martin Zach, jenž po úraze skončil na vozíku, základní speciální škola v Jaroměři a stacionář Nona v Novém Městě nad Metují.

Reklama

Další články

Načítám