Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls Geri Halliwell (51) si povídala se svými zámožnými sousedkami, které venčily psy. Na slezinu si oblékla růžové mini šatičky. Přítomným paparazzi fotografům předvedla víc, než chtěla.

Zpěvačka zápasila se silným větrem, který jí neustále šaty nadzvedával. Přítomným se tak naskytl pohled na fialové teplé spodní prádlo s růžovým nápisem. Geri si sexy oděv neustále hlídala, ale nebylo jí to moc platné.

Blondýnka se nakonec zachovala jako profesionálka. Když si všimla fotografů, mile se na ně usmála. Poté pokračovala v konverzaci.

List Daily Mail se domnívá, že si Geri růžový obleček vzala kvůli oslavě pátých narozenin dcery Bluebell Madonny. Tu má se scenáristou Saschou Gervasim. Hvězda tvrdí, že silnější pohlaví je prý na naší planetě přebytečné. "Mám báječné dítě, skvělou rodinu, spoustu milých přátel a perfektně fungující vibrátor. Proto se cítím naprosto svobodná a nezávislá," prozradila. Manželství považuje v současné době za přežitek. "Většina z nich stejně dříve nebo později skončí rozvodem. Nevidím jediný důvod, proč bych měla podobnou zkušenost prožít na vlastní kůži," dodává Geri.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám