Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Nikol Moravcová (36) před pár dny odletěla za oceán do Los Angeles. Nejedná se ale o dlouho plánovaný pracovní útěk za modelingem, kráska se bude regulérně flákat u moře. Nikol si bude s přítelem Petrem užívat dva týdny ve městě andělů a na další dvě neděle odjedou hrdličky za sluníčkem na Havaj.

„Můj kluk to má na Havaji moc rád. Několikrát objel ostrovy na paddle boardu a to se chystáme zopakovat,“ svěřila se nám vášnivá vyznavačka plavení se na prkně s pádlem v ruce.

Nikol si podle svých slov odpočinek zaslouží, neboť poslední tři týdny pracovala do roztrhání těla. Jelikož ji čekal měsíc mimo Česku republiku, musela rychle dotočit své scény ve filmu Martin a Venuše, kde hraje se Zuzanou Stivínovou, Tomášem Hanákem nebo Janem Budařem.

Zároveň byla nucena natočit několik dílů lifestylového magazínu Stylife. „Byla to vážně makačka a musela jsem se hodně otáčet, abychom to všechno stihli. Tak intenzivně jsem snad v životě nepracovala,“ říká Nikol. V novém pořadu, jehož první díl odvysílá televize Pětka už tuto středu, bude představen vždy jeden český módní návrhář, diváci se seznámí s novými salony krásy, kadeřnictvími a nebude chybět módní policie. Svou vlastní rubriku zde bude mít Míša Štoudková (38) a reportérkou se stane další misska Linda Bartošová.

Reklama

Další články

Načítám