Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Vlaďka Erbová (42) se chystá na plastiku prsou. Porod syna Markuse udělal své a modelka se rozhodla jít již potřetí pod kudlu. "Dva roky po kojení Viktorky jsem se opravdu nemohla ztotožnit s tím, co mi zůstalo," řekla Super.cz Erbová.

"Po dlouhém rozhodovaní jsem oslovila kliniku, kde operace nedopadla vůbec dobře. Výsledek byl nepopsatelný a nekoukatelný, tudíž jsem po čtrnácti měsících po operaci oslovila plastického chirurga Romana Kufu, který mi vrátil prsa do původního stavu. A hlavně se mi vrátil dobrý pocit," vysvětluje Erbová.

Proč tedy další plastika? "Jsem rok po porodu Markuse, navíc jsem nyní hodně zhubla a na prsou se to prostě zase trošku podepsalo. Domluvila jsem se s Romanem Kufou, že do toho půjdu znovu. Jen hledáme termín. Uvažuji ještě o letošním roce, ale spíš to vypadá až na příští rok. Stále nosím Markuse na ruce, takže by to s péčí o něj bylo těžší," dodala Erbová, která jako modelka o svůj vzhled pečuje.

"Nikdo nemládneme a dobrá je i prevence. Je dobré si pomoci, ale nesmí se to samozřejmě přehánět. Včera jsem byla u Romana Kufy poprvé na výplni nosoretních rýh kyselinou hyaluronovou a jsem nadšená," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám