Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Galavečer v maskách se blíží a české hvězdy se předhánějí, která sežene lepší škrabošku. Poznáte českou krásku, která už je na listopadový ples připravená? Je úspěšnou modelkou, v roce 2008 se stala Českou Vicemiss a nejvíce se do podvědomí dostala coby partnerka moderátora Leoše Mareše.

O kom je řeč? O modelce Hance Svobodové, která kvůli události letošního podzimu Masquerade 2012 v Obecním domě už zkouší všemožné kostýmy a škrabošky. Jediné, co jí dělá starost, je tanec. Nechodila do tanečních, a tak musí začít trénovat.

„Maškarní mě hrozně moc baví a už teď se moc těším. A i když si mnozí mohou myslet, že by mi mohla škraboška na obličeji vadit, protože se živím svým obličejem, tak opak je pravdou. Zaprvé se nemusím vůbec malovat a navíc s sebou můžu vzít jakéhokoliv chlapa a nikdo nepozná, kdo to je. Hlavně se ale těším, že si na sebe vezmu 22. listopadu dobové šaty a budu za princeznu," prozradila Svobodová.

„Ten tanec ale bude boj. Jako malá jsem se tanečním vyhnula, takže vůbec neumím tancovat. Dalo by se říct, že jsem trošku dřevo a obě nohy mám levé,“ dodala se smíchem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám