Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Německá modelka Heidi Klum (50) se ukázala v bikinách. Její tělo je sice štíhlé a pevné, ale zdá se, že postrádá ženské tvary.

Heidi se procházela po pláži se svým mužem, zpěvákem Sealem. Klum patří mezi nejslavnější modelky na světě. Při pohledu na natočené záběry musí každý uznat, že její postava připomíná spíše chlapecké tělo.

Modelka má se Sealem čtyři děti. Shazování přebytečných kil po porodech prý nebyla žádná hračka. Zvláště po čtvrtém dítěti to byl perný boj. “Neřekla bych, že mám svou postavu už zpátky. Všechno se mění, jak člověk stárne. Bylo to úplně jiné, když mi bylo jednatřicet po prvním dítěti a teď, když mi je sedmatřicet po čtvrtém. V určitém věku se kila špatně dávají dolů. Musím se hodně motivovat,“ přiznala Heidi.

Pár ale dalšího potomka neplánuje. S manželem se totiž shodli, že čtyři je maximální počet dětí. “Ano, myslíme si to. Je toho moc. Míra hluku u našeho jídelního stolu je neuvěřitelná. Děje se toho tolik. Můj manžel seděl u stolu a děsil se, že brzy přijde čtvrté dítě a bude ještě více hluku,“ tvrdila Heidi před porodem magazínu People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám