Hlavní obsah
Článek

O tomto vztahu si už nějaký ten pátek cvrlikají i vrabci na střeše jménem český šoubyznys a nyní je na čase vyjít s pravdou ven. Jaro Slávika (49) pojí velmi silné pouto k překrásné Karolíně Krézlové (36).

O vztahu porotce Česko Slovensko má talent a krásné zpěvačky už vědí prakticky všichni v zákulisí talentové soutěže a nejen zde. Během svých pobytů v Praze Slávik bydlí v bytě Krézlové na Vinohradech a dvojice se velmi často stýká v Bratislavě, kde na veřejnosti prakticky fungují jako pár. Po vystoupení Karolíny v Talentu se začala spousta českých celebrit na Facebooku svěřovat, že je tento vztah v pražské společnosti veřejným tajemstvím.

Abychom si byli jisti, oslovili jsme přímo Krézlovou, aby se nám ke vztahu se Slávikem vyjádřila. „Ano, mám přítele a jsem zamilovaná, co byste chtěli vědět víc,“ reagovala Karolína.

Když jsme jí položili konkrétní otázku, jestli jejím vyvoleným je právě známý producent, dočkali jsme se po chvíli váhání této odpovědi. „S Jarem jsme se zkontaktovali během natáčení Talentu. Stýkáme se pracovně. Víc bych to opravdu nechtěla komentovat, je to naše soukromá záležitost,“ nechala se slyšet Krézlová, která v minulosti chodila s jamajským fenomenálním běžcem Usainem Boltem (26).

O vývoji celé kauzy vás budeme postupně informovat.

Reklama

Další články

Načítám