Hlavní obsah
Článek

Ráno utratil Jiří Š. z Brna poslední peníze z výplaty. Přesto se už odpoledne proháněl v kabrioletu. Pořídil si ho díky Nejlepší autopůjčce, která umožňuje získat auto všem bez rozdílu věku či příjmu. A díky kabrioletu se ještě večer seznámil s atraktivní slečnou, se kterou strávil noc plnou vášní. Nemusíte vyzkoušet přesně to, co zažil pan Jiří, ale Nejlepší autopůjčku byste vyzkoušet určitě měli.

Skvělá Škoda Octavia 2.0 TDI Kombi, z roku 2006, po 1. majiteli, se servisní knížkou, najeto pouze 90 573 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s vyhledávaným motorem, koupený nový v ČR, po 1. majiteli s pravidelným servisem. Jedná se o spolehlivý a kvalitní vůz, v jehož výbavě najdete tempomat, počítač či parkovacího asistenta. Rádi byste si konečně pořídili pořádné auto, jako je například tato Octavia? S Nejlepší autopůjčkou pro vás žádný vůz není nedostupný. I když vás odmítnou v bance, u nás je cesta k vašemu vysněnému autu stále otevřená. Vyzkoušejte Nejlepší autopůjčku. U nás je schváleno 98 % žádostí o úvěr!

Vyhledávaný model Škoda Fabia 1.2 hatchback, z roku 2007, po 1. majiteli, se servisní knížkou, najeto pouze 63 389 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený model s bohatou výbavou. Kvalitní a prověřený vůz po pečlivém majiteli s pravidelným servisem. Oceníte nízké provozní náklady. Výbava nabízí např. počítač, zamykání řadicí páky, klimatizaci, el. okna, ABS, centrální zamykání či servo. Že je to skvělá nabídka? Nemusíte se bát, že vám uteče. Vyřízení Nejlepší autopůjčky je nesmírně rychlé a jednoduché. Půjčky do výše 200 000 Kč jsou schváleny během 10 minut! Stačí vyplnit žádost na www. nejlepsi-autopujcka.cz a za chvíli je auto vaše.

Spolehlivý a elegantní VW Passat 2.0 TDI Kombi, z roku 2008, se servisní knížkou, najeto pouze 87 482 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz po pečlivém majiteli s pravidelným servisem. Potěší vás skvělé jízdní vlastnosti a nadstandardní výbava. Např. automatická klimatizace, parkovací asistent, handsfree, navigace, ASR, ESP. Chtěli byste pro svou rodinu Volkswagen Passat, ale bojíte se, že je pro vás nedosažitelný? I tento vůz si můžete bez problémů dovolit díky Nejlepší autopůjčce. Poskytujeme délku splácení až 84 měsíců. To umožní nastavit výšku splátek, které vám určitě takzvaně nepolezou do peněz.

Populární Ford Focus 1.6 TDCi hatchback, z roku 2007, po 1. majiteli, najeto pouze 93 874 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický a pohodlný vůz do města i na delší cesty. Spolehlivý vůz po pečlivém majiteli s pravidelným servisem a bohatou výbavou. Automatická klimatizace, multifunkční volant, servo, el. okna a zrcátka a litá kola, ABS. Jste v důchodu a rádi byste jezdili tímhle spolehlivým a bezpečným Focusem? Máte však obavy, jestli vám na něj banka půjčí? Nedělejte si starosti. Právě proto je tu Nejlepší autopůjčka. Schválíme 98% žádostí!

Oblíbený model prostorného MPV Opel Zafira 1.9 CDTI, z roku 2007, po 1. majiteli, koupeno nové v ČR, najeto pouze 100 344 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný vůz, který odveze i velkou rodinu, po pečlivém 1. majiteli s pravidelným servisem. Udržovaný vůz bez známek poškození. Vybavený tempomatem, dešťovým senzorem, automatickou klimatizací, handsfree, navigací, multifunkčním volantem, centrálním zamykáním, el. okny a zrcátky či střešním nosičem. Chcete svou velkou rodinu vozit v tomto prostorném MPV? Nemusíte zatěžovat rodinný rozpočet vysokými výdaji. Nejlepší autopůjčka nabízí 0% akontaci a splátky, které se nastaví podle vašich potřeb.

Další články

Načítám