Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jarní atmosférou nabité prádlo prozáří i zatažený den. Sexy střihy, originální potisky a krajkové zdobení – to jsou trendy, které ovládly jarní kolekci. Prohlédněte si s námi ty nejkrásnější kousky a nechte se unést na vlně prosluněné nálady.

Retro, romantika, svěžest

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nové kolekci jasně vládne krajka. Ať už je na klasickém bílém kousku nebo zdobí puntíkatý satén, vždy dodává prádlu ten správný šmrnc. Dáte přednost puntíkům, květinám či decentnějším modelům? Ani s jednou volbou nešlápnete vedle!

Rozverné puntíky se vracejí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Retro styl se vrací a puntíky s ním. Okouzlující lososovou bardotku s jemným puntíkem a sexy krajkou si zamilujete na první pohled. Díky speciálnímu střihu a bočním kosticím budou mít vaše ňadra vždy ten správný tvar a vy můžete oslňovat úchvatným dekoltem. Buďte hravá!

Bílá klasika zahalená v saténu a krajce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasická bílá podprsenka je základním kouskem v každém prádelníku. To ale neznamená, že musí být nudná a obyčejná! Jasným důkazem je podprsenka Hortensja, která díky krajce a saténu působí vysoce luxusně. Bavlněné podšití poskytuje celodenní komfort a speciální střih tvaruje ňadra dokulata. Pohodlná a sexy – co víc si přát?

Luxusní originál

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V této podprsence bude unikátní! Originální potisk a zajímavé řešení krajkového zdobení si oblíbí každá žena, které neholduje obyčejnosti. Push-up efekt vykouzlí plný dekolt, který můžete díky nízkému středu podprsenky vystavit v hlubokém výstřihu. Zapomeňte na nudu – odvažte se!

Něžná jarní květinka nabitá sexappealem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na první pohled jemná podprsenka s typicky jarním motivem si získá každou romantickou duši. Krásný květinový potisk je doplněný o sexy krajku, která celý dojem podtrhuje a dodává podprsence sexy nádech. Díky švům do tvaru T budou mít vaše vnady dokonalý tvar. Probuďte v sobě sexy jarní vílu!

Další články

Načítám