Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) přitahuje muže jako magnet nejen na své nádherné vnady, které často ukazuje v hlubokém výstřihu, ale i na dokonalou sexy postavu, jež budí závist i o dvacet let mladších krasotinek.

Krátká sukénka, již si Blanarovičová oblékla na tiskovou konferenci charitativní organizace La Sophia, pomáhající sportovně a hudebně nadaným dětem ze slabých sociálních poměrů, ji však tentokrát zradila a sympatická kráska se rázem zařadila po bok slavných žen, jež nechtěně ukázaly své kalhotky.

Blanarovičová se sice snažila dávat pozor na to, aby své ultraštíhlé nožky nezapomněla dát k sobě, ale stačila chvilka nepozornosti a trapas byl na světě.

Blanarovičová ale podobné faux-pas pokaždé přejde s úsměvem na tváři. V posledních týdnech celá září jako rozkvetlá slunečnice, na čemž má jistě nemalý podíl její nový, opět mladší přítel, jehož jméno zatím úzkostlivě tají.

Zpěvačka je sice pořád v jednom kole, ale zaslouženou dovolenou si rozhodně nenechá ujít. Společně s kamarádkou už brzy odletí do prosluněného Maroka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám