Hlavní obsah
Článek

Moderátorka TV Nova Emma Smetana rozhodně není jenom další hezká tvářička. V pětadvaceti má vystudované dvě vysoké školy, dokonce pracovala i na Úřadu vlády a pro Evropský parlament. A aby toho nebylo málo, má i svoji vlastní rockovou kapelu.

"Práce v politice byla určitě zajímavá zkušenost, ale řekla jsem si, že jsem na úředničinu, což vlastně politika je, ještě mladá. Dala jsem si na nějaký čas pauzu, ale politiku pořád sleduji a i na Nově vědí, že se jí věnuji a ve zprávách mi dávají víc politických kauz než ostatním," vysvětlovala Super.cz Emma.

A co se rocku týče, tenhle koníček zdědila po otci. "Vedl ve Francii rockový klub, vozil takové hvězdy jako Iggyho Popa nebo Police. A pak jsme jednou, to mi bylo asi devět, byli o prázdninách u moře v Bretani, a když jsme se vrátili, majitel rozhodl, že se v klubu bude hrát techno. To byl hrozný šok," vyprávěla Emma, jejíž maminka je pro změnu Monika Pajerová, která stála za českým studentským disentem.

A jaká je Emmina vlastní kapela? "Jmenuje se Emma Smetana, lepší název mě nenapadl. Hrajeme moje písničky, které jsem z devadesáti procent napsala mezi svými devíti a patnácti lety. Texty jsou trochu naivní, ale snažíme se to vykompenzovat muzikou," svěřila Emma a pozvala nás na koncert 19. dubna do holešovické La Fabriky, kde bude hrát s dalšími účinkujícími na velké charitativní akci.

Reklama

Další články

Načítám