Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Být krásná, štíhlá a fit - to je sen mnoha žen a dívek. Ale nezoufejte, do léta se svých nadbytečných kil dokážete zbavit!

Jak na hubnutí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Specialisté na proteinovou dietu KetoDiet pro vás připravili komplexní dietní program, který je založený na pravidelné konzumaci vysoce kvalitních proteinových jídel se sníženým obsahem sacharidů a tuků. Navíc si můžete v dietním režimu dopřát zeleninu či zeleninová jídla téměř v neomezeném množství. Velmi oblíbenou je také služba výživového poradenství online, která je zcela bezplatná.

Je KetoDiet pro vás?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezáleží na tom, jestli jste managerka s minimem volného času, úřednice se sedavým zaměstnáním nebo maminka na mateřské dovolené. Pokud dodržíte 3 snadné kroky dietního programu KetoDiet, vaše nadváha se brzy stane minulostí. Dosažené výsledky si navíc dlouhodobě udržíte.

3 kroky proteinové diety

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V prvním kroku KetoDiet dochází k rychlé redukci tuků a tím i k velmi významným úbytkům hmotnosti. Dodávané bílkoviny zároveň chrání svaly. Cílem druhého kroku je pozvolný návrat k racionální stravě a stabilizace vaší váhy, ale i v této fázi se můžete těšit na snižující se číslo na váze. Ve třetím kroku se již stravujete vyváženě, dbáte na pitný režim, pravidelně cvičíte a dosaženou váhu si hýčkáte.

Co mám tedy jíst?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V průběhu proteinové diety KetoDiet krátkodobě nahrazujete běžné jídlo bílkovinnými produkty, které jsou navíc obohacené o důležité vitamíny a minerální látky. Vyberte si chutný nápoj v atraktivní příchuti (mandle, kokos, vanilka, černý rybíz, ananas ...) či omelety, které jsou vhodné například k večeři po náročném dni. Mezi nejoblíbenější produkty KetoDiet ale jednoznačně patří čokoládové proteinové tyčinky.

Další články

Načítám