Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec Marek Taclík by si měl užívat slávu plnými doušky, ale není tomu tak. Sedm let trvalo, než dostal svoji první filmovou roli a nyní se další role jen hrnou. Taclík nemá den volný. Šťastný ale není. Přispívá k tomu i fakt, že nemá rodinu, kterou by si již moc přál.

"Chvílemi mě napadá, jestli už náhodou není na rodinu pozdě. Jestli jsem v životě třeba něco nepropásl," řekl Ženě a život Taclík. "Momentálně se necítím v pohodě. Je toho prostě na mě moc a já si připadám shořelej na prach. Mám takovou menší krizi a nedivím se, že Josef Abrhám nebo Luděk Munzar skončili s divadlem," vysvětluje své pocity marnosti Taclík.

Herec momentálně hraje v nové komedii Martin a Venuše, je hvězdou divadelní inscenace Michala Suchánka Večírek, hraje v Činoherním klubu a v Dejvickém divadle a zahrál si také v cyklu Nevinné lži, které momentálně trhají rekordy sledovanosti na ČT.

Reklama

Další články

Načítám