Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera moderátorky Martiny Gavriely (45) Jessica slaví dvanácté narozeniny. Moderátorka jí vystrojila obrovskou mediální oslavu, na kterou ji přivezla luxusní bílá limuzína a čekaly na ni desítky kamarádů a také média. Co na to Jessica?

"Moc na to nejsem. Není to špatný, ale radši bych seděla doma a chroupala popcorn," řekla Super.cz Jessica, které díky štíhlé postavě a zajímavé tváři předpovídají odborníci kariéru modelky.

"Mě by nebavil modeling. Radši bych pracovala pro Unicef v Africe nebo jako veterinářka. Mě šoubyznys nebaví a nechci, aby v tom moje děti vyrůstaly jako teď já. Jestli je teda jednou budu mít," vysvětluje Jessica, která má narozeniny až v květnu, ale Martina Gavriely jí oslavu naplánovala o dva měsíce dříve.

"Máma to naplánovala takhle, nevím proč je to tak brzy. O letních prázdninách se letíme podívat na Bali, tak možná proto," říká. Na Bali se totiž chce Martina se snoubencem Marcusem a dětmi přestěhovat. Jak se do teplých krajů těší Jessica?

"Mrzí mě, že přijdu o kamarády, neuvidím se často s babičkou. Dost mě naštvalo, že tam prý nebude internet, a nebudu se tak moc vídat s kamarády ani po skypu. Mám strach z pavouků, kteří tam prý jsou. Fajn bude to teplo. Takže se těším i netěším," uzavřela Jessica Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám