Hlavní obsah
Článek

Jeden by si řekl, že když muž podvede svou ženu, odejde za milenkou a plánuje s ní společnou budoucnost, těžko bude dál na manželku žárlit a nadávat jí, když si najde kamaráda. Jenže Josef Rychtář (65), milenec Ivety Bartošové (†48), si přes rozvod stále na Darinu Novou (66) dělá vlastnická práva. Poslechněte si, jak neskutečně vulgárně si muž, který pořád dokola opakuje, že si Ivetu vezme za ženu, došlápl na přítele své ženy!

Zdeněk Macura (49), samozvaný bojovník za záchranu Ivety Bartošové, o které si myslí, že ji Rychtář bije a pomocí manipulace ji drží v zajetí, se před nedávnem spřátelil s bývalou paní Rychtářovou. A i když Macuru s Darinou nepojí intimní vztah, jak se snaží říčanský podnikatel naznačovat, Rychtář se mohl vzteknout, když se dozvěděl, že spolu tráví volné chvíle. Když Macura navštívil Darininu oslavu narozenin v Liberci, nejenže mu její exmanžel vyhrožoval fyzickým násilím, navíc se naprosto neurvale otřel o ženu, které rozbil manželství, ale přesto se údajně nebojí jít jí dál po krku.

A i když Rychtář i Bartošová několikrát opakovali, že je Macura bombarduje zprávami a telefonáty a prakticky je pronásleduje, ten tvrdí, že má důkazy o tom, že tomu je naopak. Sám je prý obětí nebezpečného pronásledování. „Já panu Rychtářovi nevolám, ale on mně často. Někdy mi jen vyhrožuje, jindy chrochtá, nebo si dělá legraci a říká: SOS, pomoc, SOS,“ svěřil se Super.cz počítačový odborník s tím, že když přišel s nabídkou peněz, hned urážky ustaly a stal se váženým panem Macurou.

Ten proto k Rychtářovu soudnímu jednání, z něhož vzešel rozsudek, že musí zaplatit čtvrt miliónu za urážky, přinesl výkupné za Ivetu – 150 tisíc korun. Josef ho uzemnil, že si jeho ani Bartošovou za peníze nekoupí. „Mám od vás esemesky, jak jste ode mě chtěl peníze,“ bránil se Macura, který tvrdí, že Rychtářovi dal už zálohu 50 tisíc korun. Rychtář nejspíš nechtěně pravdivost Macurových slov potvrdil. „Víte, co si s těmi esemeskami můžete? Vytřít pr..l!“ zareagoval triumfálně nevěda, že tím vlastně tvrzení Macury zlegalizoval.

Reklama

Další články

Načítám