Hlavní obsah
Článek

Doslova paniku způsobil v centru Prahy sexy zpěvák Daniel Mrózek (31) se svým tajemným doprovodem. Skupina krasavic v černém společně s mladým idolem působila jako zjevení a mnozí návštěvníci Prahy měli pocit, že se centrem prochází nějaký extremista z Blízkého východu.

I přesto, že situace vypadala velice dramaticky a dokonce došlo párkrát i ke konfrontaci s policií, nakonec se vše vysvětlilo a všichni s úlevou zjistili, že Daniel jen natáčí klip ke svému pilotnímu singlu Nepřiznám, který uvidí fanoušci už začátkem dubna na televizních obrazovkách.

Z drsných dívek v černých kombinézách se vyklubaly přitažlivé tanečnice a jak se nechal slyšet sám Daniel: „Největší odměnou pro mě byla v tom mrazivém počasí společná šatna s holkama. Nic lepšího jsem si snad ani nemohl přát a už teď se těším na další spolupráci.“

Debutové album jedné z výrazných postav mladé generace české hudební scény vyjde už začátkem května a v avizovaném videoklipu se kromě šestice krasavic objeví premiérově i Danielova kapela The Silly Joker, se kterou zpěvák vyrazí co nejdříve na koncertní pódia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám