Hlavní obsah
Článek

Přítel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) asi razí heslo „líná huba, holé neštěstí“. Právě proto si nedává pusu na zámek ve chvíli, kdy mu za to hrozí malér. Za urážky stojí před trestním tribunálem, ale navíc byl také nově odsouzen k pokutě čtvrt miliónu korun za to, že vulgárně nadával na adresu JUDr. Věry Sedloňové, advokátky, která u rozvodového soudu zastupovala Rychtářovu exmanželku Darinu. A právě při posledním soudním stání se tak rozpovídal, že prakticky zničil své šance na úspěšné odvolání, navíc si nejspíš vykoledoval další soud! Podívejte se na video, jak to u soudu probíhalo!

„Vidím za tím komplot zločinců, příznivců levice,“ vysvětloval novinářům Rychtář před vyhlášením rozsudku, co si o žalobě na svou adresu myslí. A poté, co ho soudkyně odsoudila k zaplacení odškodnění, neudržel nervy na uzdě a v plné soudní síni si asi definitivně zatloukl hřebíček do rakve. „Kdyby znovu došlo k rozvodu, všechno, co jsem o paní Sedloňové prohlásil, bych zopakoval,“ uvedl ve vzteku.

A to neměl dělat. „Seznámím se pečlivě se všemi důkazními materiály a velmi vážně zvážím veškeré možné právní kroky,“ svěřila se Super.cz exkluzivně advokátka Věra Sedloňová, která si rozhodně nenechá líbit, aby ji někdo označoval jako zločince. A takzvaně do krámu se jí hodilo i to, co Rychtář prohlásil před plnou soudní síní. „Zohledníme to v odvolacím řízení. Nějak se to tak rozhodně projeví,“ uvedla právnička, které svým přiznáním Rychtář dal do rukou neskutečnou munici.

Věc bude po odvolání řešit Vrchní soud. Pokud potvrdí rozsudek Městského soudu v Praze, Rychtář bude mít povinnost do několika týdnů zaplatit odškodnění, až pak může podat dovolání k Nejvyššímu soudu.

Kromě této lapálie jej v dubnu, v den jeho narozenin, čeká první soudní stání v trestní věci jeho exmanželky Dariny Nové, kterou měl podle obžaloby brutálně zmlátit (Super.cz informoval jako první). A v květnu se má na zasedání soudu v podnikatelově první trestní věci dostavit coby svědek Iveta Bartošová. Zkrátka: nuda okolo Rychtáře v následujících měsících rozhodně nebude!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám