Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká popová diva Christina Aguilera (43) v poslední době výrazně přibrala. Odvážných a upnutých modýlků se rozhodně nebojí. A už vůbec se jich nehodlá vzdát. V úterý večer se objevila v doprovodu svého přítele Matthew Rutlera v legínách, které na postavě zvýrazní sebemenší nedostatek. Aguilera v nich vyrazila jako host do večerní show Davida Lettermana.

Jelikož je zpěvačka malého vzrůstu, je na ní každé kilo navíc vidět. Christina přitom přibrala teprve v posledních šesti měsících. S těhotenstvím a porodem jejího syna Maxe, jenž přišel na svět 12. ledna 2008, tudíž nemá její přibírání nic společného. Ještě začátkem minulého roku byla zpěvačka štíhlá jako proutek, když si spolu s Cher zahrály ve filmu Burlesque.

Majitelka úžasného hlasu Christina, která stejně jako Britney Spears nebo Justin Timberlake začínala v show The New Mickey Mouse Club, během své letité kariéry mnohokrát změnila styl. Z teenagerky ve volných bokovkách, zpívající hity Genie in a Bottle nebo What a Girl Wants, se stala o dva roky později spolu s Lil’Kim, Myou a Pink sexuálním symbolem díky hitu Lady Marmelade, kde se objevila v odvážném fialovém korzetu a síťovaných punčochách.

Dráždivou a provokativní image však měla zpěvačka především v roce 2002. Tehdy vydala desku Stripped, jejíž součástí byl i odvážný videoklip ke skladbě Dirty. Po čtyřech letech se Aguilera zhlédla v sexsymbolu dvacátého století Marlyn Monroe. Na nové desce Back to Basics se stylizovala do její image.

S otcem svého čtyřletého syna Maxe Lirona Jordanem Bratmanem se zpěvačka loni v říjnu po osmiletém vztahu a následném manželství rozešla. Nyní již několik měsíců randí s Matthewem Rutlerem a vypadá spokojeně. Podle její kypré postavy si spolu zřejmě dopřávají i dostatek dobrého jídla a pití.

Reklama

Další články

Načítám