Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Petr Chovanec alias P.B.Ch. z kapely Lucie poslední roky doslova zmizel. Po rozpadu kapely Lucie a poté, co opustil Wanastowi Vjecy po něm nebylo ani vidu ani slechu. Super.cz se svěřil, kde mu byl konec.

"Wanastowky mě přestaly bavit, neuspokojovalo mě to, chtěl jsem experimentovat s hudbou a tady pro to nebylo prostředí. Tak jsem to začal zkoušet v Americe," řekl Super.cz P.B.Ch.

"Zkoušel jsem to rok a půl a pořád nic. Je to tam opravdu tvrdý, nestojí tam o nějakýho Čecha, svých talentovaných lidí mají dost. Kolikrát jsem propadal depresi, už jsem to chtěl vzdát. Když ta deprese byla největší, tak mi přišel mail, nabídka a podepsal jsem smlouvu," prozradil muzikant.

V Americe by měl skládat znělku pro reality show a má i další nabídky. "Teď to tam hodně frčí. Tyhle věci se sem dostanou až třeba za rok nebo za dva. Je to pro mě úplně nová práce a hrozně se naučím. Těším se na to," dodal P.B.Ch na tiskové konferenci k novému muzikálu Lucie, Větší než malé množství lásky, který bude mít v říjnu premiéru.

Reklama

Další články

Načítám