Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) je v jednom kole. Na nedostatek práce si trojnásobná Zlatá slavice nikdy nemohla stěžovat, ale teď má před sebou pracovně nejnabitější podzim za posledních pár let.

„Trošku mě to děsí. Zatím to vypadá tak, že se zničená svalím čtyřiadvacátého pod stromeček a budu ráda, že jsem přežila,“ nechala se slyšet Petra, která minulý týden prvními třemi koncerty odstartovala narozeninové turné o šestnácti štacích po Čechách i Slovensku.

„Atmosféra i publikum bylo naprosto úžasné. Měli jsme vyprodáno a musím se přiznat, že díky fantastickému přijetí publika jsem byla opravdu dojatá,“ přiznala Petra, kterou tento týden čekají další koncerty.

Ve čtvrtek bude zpívat v Jičíně, v pátek ve Svitavách a v sobotu vyráží na Slovensko. Vrcholem turné bude koncert 19. listopadu v Lucerně, který bude natáčet televize a vznikne zde i živá nahrávka.

„Jsem ráda, že mám mezi koncerty vždy alespoň pár dní volna. Přeci jen už jsem dáma v letech,“ laškovala zpěvačka, která na šedesátku nevypadá a směle se může odhalit v upnutém trikotu nebo dvoudílných plavkách a neriskuje veřejnou ostudu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám