Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Připravte se, protože lepší počasí se k nám řítí světelnou rychlostí a nechceme přece, abychom se najednou ocitli na ulici v kozačkách nebo "traktorech", když kolem nás budou cupitat holky v roztomilých balerínkách a kluci v nejnovějším modelu tenisek. Se ZOOTem se připravíte raz dva!

Refreshněte si botník!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I botník občas potřebuje osvěžující sprchu – ale ne abyste do něj hned začali stříkat vodu z vodovodu (ani ta minerální nepomůže)! Stačí, když mrknete na novou kolekci jarně-letních bot Refresh a do oka vám padne nějaký pěkný pár topánků, se kterými přivítáte lepší počasí.

Přeřaďte na warp pohon a nahlédněte do módní budoucnosti!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vesmír a jeho hranice. Takové jsou cesty hvězdné lodi Mr. Gugu & Miss Go, která pokračuje ve výpravách za poznáním nových světů, za hledáním nových forem módy a nových designů. Ale nebojte se, přichází v míru!

Ozdobte se retro nostalgií!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šperky And Mary jsou inspirované starými dobrými časy, kdy jsme si zkoušely poklady z babiččina toaletního stolku a snily jsme o tom, že z nás bude krásná princezna, pro kterou si přijede krásný princ na bílém koni. Zasněte se zase!

Obujte luxusní klasiku Frank Wright!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Boty dělají člověka! No jo, trošku jsme si to rčení poupravili, ale počkejte, až uvidíte proč – tyhle pánské boty mají všechno: styl, luxus, kvalitu, tradici a zatraceně slavné nohy, které je nosily. Vždyť kdo by neznal Beatles?

Nenechte se ohodit beránkovou nadílkou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Staré pořekadlo praví, že na Velikonoční pondělí byste měli mít něco nového na sebe, aby vás nepokakal beránek. To přece nemůžeme nechat jen tak, nikdo nechce hned po ránu prát svoji hodobožovou košili. Takže si pro jistotu vyberte nové šaty, anebo nějakou vychytávku pro sebe nebo babičku, za kterou pojedete na Velikonoce. Jinak za toho zákeřného skopce neručíme…

Další články

Načítám