Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) se sice naplno věnuje mateřským starostem a radostem, když se s láskou stará o téměř čtyřletého syna Daniela a půlročního fešáka Dominika, ale fanoušci se rozhodně nemusí bát, že by snad kariéru zpěvačky pověsila na hřebík.

Momentálně se totiž zavřela do nahrávacího studia a připravuje novou desku. „Posílám pozdrav ze studia, kde začínám nahrávat písničky, těšte se,“ navnadila všechny své příznivce na sociální síti zpěvačka, která v poslední době září jako sluníčko a pochvaluje si, jak dokáže skloubit rodinu s kariérou.

Csáková se nechala zvěčnit ve studiu, jak něžně hladí struny kytary, jež byla její nerozlučnou kamarádkou zejména v začátcích úspěšné kariéry.

Pamětníci si jistě vzpomenou na to, jak v patnácti letech ohromila porotu v okresním kole soutěže Mladá píseň v Litvínově, kterou nakonec vyhrála.

Zpěvačce to ve studiu moc slušelo, ale zatím neprozradila, na jaké písničky se můžeme těšit. Své osvědčené songy ale určitě zazpívá na oslavách sedmdesátých narozenin saxofonisty Felixe Slováčka a na červnovém galakoncertu Královny popu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám