Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Herec James Franco (34) prozradil, že měl možnost sblížit se se svou hereckou kolegyní Lindsay Lohan (37) nejen po pracovní stránce, ale rovněž v intimní oblasti. Tu se ale rozhodl neprozkoumat.

Kontroverzní Lindsay údajně pro hollywoodském sympaťákovi vyjela, ten se však udržel a její sexuální nabídku odmítl. Ptáte-li se proč, důvodem prý byly hereččiny velké osobní problémy, kterých se James zalekl.

Na vztah s Lindsay se herce zeptal moderátor Howard Stern. „Odmítl jste nabídku sexu s Lindsay Lohan, že? Tehdy, když byla ještě o dost žhavější?“ Udivený Franco odpověděl: „Ježíši! Chudák Lindsay. Nějakou dobu jsem s ní nemluvil. Byli jsme přátelé. Seznámil jsem se s ní přes společné známé. Nějaký čas jsem pobýval v hotelu Chateau Marmont, když mi přestavovali dům v Los Angeles, takže jsem se ubytoval v hotelu, ona tam pár let žila. Tak jsme bydleli ve stejném domě, kde jsem ji potkal,“ uvedl Franco.

Když moderátor na herce znovu udeřil a přímo se jej zeptal, zda odmítl její sexuální nabídky, odpověděl: „Nehodlám to tady vytahovat. Nevím vůbec, jak se to dostalo ven. Už tehdy měla problémy, tak jsem se cítil divně. Upřímně - byla kamarádka. Potkal jsem v životě hodně lidí, co měli problémy, a s nimi to dělat nechcete.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám