Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuza Belohorcová (48) se do Čech už nejspíš jen tak nevrátí. Moderátorka se odstěhovala se svým manželem Vlastou a dcerkou Salmou (3) na slunnou Floridu. Díky jazykové bariéře a rozdílnosti trhu se na Miami nepokouší dál rozvíjet kariéru moderátorky, ale zaměřila se na obchod s nemovitostmi.

Zuza s Vlastou koupili nebytový prostor na legendární pláži South Beach, který se nachází hned vedle jejich bytu, a od května zde otvírají realitní kancelář. „Než otevřeme, tak si ještě stihnu udělat kurz makléřky. Hrozně se na tuhle pracovní příležitost těším," svěřila se Super.cz Zuza. Belohorcová by se ráda zaměřila na klienty z Čech a Slovenska, kteří si v americké zemi zaslíbené chtějí pořídit vlastní nemovitost. „Je stále víc a víc Čechů a Slováků, kteří si chtějí na Floridě koupit něco svého. Tak jim poskytneme servis v jejich rodném jazyce. Máme už pohromadě skvělou skupinu zaměstnanců," říká Zuza.

Belohorcová a Hájek jsou na Floridě už opravdu jako doma. Jejich tříletá dcera Salma do tamního prostředí skvěle zapadla. „Salminka chodí do místní školky a angličtina je její druhý jazyk," nechala se slyšet nadšená Zuza. Do Čech se rodinka přijede podívat až zde bude lepší počasí. „Zatím se nám do Čech nechce, ale přijedeme tam asi v létě. Salminka si musí užít prarodiče," uvádí Zuzana.

Reklama

Další články

Načítám