Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) by asi dnes už raději přišel o hlas, než aby zopakoval klukovinu, která mohla vrazit klín do jeho dlouholetého přátelství se zpěvákem Karlem Gottem (†80). V pondělí totiž v rádiu pronesl, že podle jeho informací nejslavnější český zpěvák po výpadku zvuku na finále České Miss vykřikl hodně sprosté slovo. To Gott odmítl a média nyní z moderátora dělají největší zrůdu století, která chtěla soutěži i božskému Karlovi ublížit. Jenže je to jinak. „Leoš to řekl mile, odpouštím mu,“ řekl Super.cz exkluzivně Gott.

O co vlastně šlo? Mareš se posluchačům svěřil se zákulisní informací, kterou se měl o Gottovi dozvědět po přenosu. „Karel dával S tebou přijde máj a dvakrát na sekundu vypadl zvuk do sálu. A vím ze zákulisí, že takhle rozezlenej nebyl už dlouho, nikdo ho tak neviděl. Viděl jsem děs a paniku v jeho očích, ale profesionálně to odzpíval, pak přilítl do zákulisí, co mi říkali zvukaři, a padla urva. Karel, největší slušňák na světě, byl úplně v háji!“ pronesl do éteru Leoš. A nastalo peklo. Tématu se hned chytli novináři, kteří zavolali i Gottovi. Ten podle hesla: „Ty do mě chlebem, já do tebe taky“, zareagoval překvapivě.

„Líčili mi to ve strašných barvách, že prý tam měla padat i sprostá slova. Přitom když jsem si to poslechl, bylo to úplně jinak. Leoš to o mně řekl tak mile, že bych si té části ani nevšiml,“ řekl Super.cz smířlivě Karel Gott.

Leoš Mareš si pokorně posypal popel na hlavu. „Byla to chyba. Strašně moc mě to mrzí. Dostal jsem se k informaci, která se ukázala být nepravdivou a bohužel předtím, než jsem ji řekl v rádiu, nezafungovala autocenzura. Sešel jsem se už ale i přímo s Karlem Gottem a strávili jsme spolu příjemnou hodinu v mém autě. Je to hrozně velkorysý člověk, vyříkali jsme si to a nemáme mezi sebou jediný problém, za což jsem neskutečně rád,“ prohlásil Mareš. A Gott jeho slova potvrzuje.

„Byla to zbytečná bublina. Přijímám Leošovu omluvu. O mně je známo, že na lidi nezvyšuji hlas a nemluvím sprostě. Ale už je to za námi,“ uzavřel Gott. Marešovo rozhlasové vystoupení nakonec pochopili i organizátoři soutěže krásy, kteří původně vydali rozhořčené tiskové prohlášení. Po poslechnutí záznamu, který do té doby neslyšeli, prý reakci přehodnotili.

Reklama

Další články

Načítám