Hlavní obsah
Článek

Naštvat Lucii Bílou (58), obzvlášť v show Česko Slovensko má talent, to se hned tak někomu nepovede. Podle mnohonásobné Slavice nemá Karolína Krézlová (36) talent na zpívání, ale pouze na rozesílání negativní energie kolem sebe.

Pětadvacetiletá Karolína Krézlová je díky bulváru známá hlavně jako bývalá partnerka nejrychlejšího muže planety Usaina Bolta. Do show Česko Slovensko má talent se však přišla předvést jako zpěvačka, kterou by se chtěla stát. Karolína by se ráda zbavila nálepky "něčí bývalé přítelkyně" a raději by upozornila na své kvality. U Lucie Bílé si to však zavařila hned na začátku.

„Kolik je vám let?“ zeptala se porotkyně, když Krézlová přišla na pódium Mahenova divadla v Brně. „Musím to říkat? Já už jsem na hranici, kdy se to neříká,“ odpověděla a Lucii Bílou tím pořádně vytočila.

Když viděla její naštvanou grimasu, snažila se situaci zachránit, Bílé tím však ještě víc nahrála na smeč. "Já mám modelingovou a hostesingovou agenturu a tam všechny ty holky mají devatenáct, sedmnáct…," bránila se kráska. Porotkyně snaživou modelku nenechala ani domluvit. "Rozhovor raději dělat nebudeme, mohlo by vám to uškodit," požádala ji rovnou o vystoupení. Ani tím si však modelka přízeň neslavnější české zpěvačky nezískala.

"Myslíte si o sobě víc, než jste," zhodnotila její výkon Lucie Bílá a dala Krézlové jasnou stopku. V porotě však zpěvačka nesedí sama a pánové Martin Dejdar a Jaro Slávik měli jiný názor. Je klidně možné, že krásná Karolína chytne kromě pánské části poroty u srdce i diváky. O tom se můžete přesvědčit v neděli večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám