Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) letos slaví 50. narozeniny, ale postavu má jako dvacítka. Yvetta má o dost let mladšího přítele a zřejmě i díky němu vypadá jako mladice. Takhle skvěle nevypadala nikdy předtím.

Na posledním focení se předvedla nejen ve stříbrné paruce, ale také ukázala svá dokonalá stehýnka v minisukni. Yvetta dobře ví, kde jsou její přednosti a ráda nosí krátké sukně. Proč také ne, když si to může dovolit.

Jak si udržuje svoji super štíhlou postavu? "Cvičím každý den. Doma se věnuji józe a také hodně plavu," vysvětluje Blanarovičová. S jídlem si starosti extra nedělá. "Jím to, co mi chutná, baví mě život a užívám si každé chvilky. Mám totiž svobodnou hlavu," dodala herečka a zpěvačka na focení pro svůj oblíbený kadeřnický salón, jehož je tváří.

"S Yvettou je radost spolupracovat. Není těžké si hrát s jejími vlasy, když vypadá, jak vypadá. To znamená božsky. A dokonce i ve stříbrné paruce, kterou jsme jí vybrali pro focení," řekl Super.cz její kadeřník Libor Smrž. "Většina žen by v ní vypadala přinejmenším směšně a Yvettě sekne," dodal známý kadeřník, který se stará například také o Zuzanu Belohorcovou a další známé tváře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám