Hlavní obsah
Článek

Co je to za modelku? Tuhle otázku si kladli diváci při předávání cen Thálie, když se na začátku show ze stropu Národního divadla snesla ve zlatém voze v průsvitné róbě dáma, ztvárňující divadelní múzu Thálii. "Myslel jsem, že je to jedna z dívek, které se v akrobatických výstupech objevují na slavnostním ceremoniálu karlovarského festivalu," svěřil Super.cz jeden z přítomných kritiků.

Až podle hlasu publikum zjistilo, že éterická bytost na jevišti je herečka Taťjana Medvecká, která v listopadu oslaví šedesátiny. Z hlediště vypadala skutečně na dvacet. "Divadelní osvětlení a líčení je k ženám mého věku velmi milosrdné," smála se Medvecká. "Teď mne ale vidíte ve skutečnosti," dodala při rozhovoru se Super.cz.

Svoji neuvěřitelně štíhlou postavu připisuje tomu, že má hodně práce v divadle. A sama dobře ví, že omládla také díky blond vlasům. "Mám je už tři roky, z doby, kdy jsem měla nastoupit do StarDance," vyprávěla.

"Moje kamarádka doktorka se na mne podívala kritickým zrakem a řekla mi, že se sebou musím něco udělat, abych nějak vypadala. Poslala mne ke kadeřnici a od té doby jsem blond. A jsem spokojená," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám