Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Bořek Slezáček (56) zřejmě přibíral během těhotenství více než jeho partnerka. Než jeho Žaneta přivedla na svět druhé syna, kila mu šla nahoru tak, že po narození potomka vážil skoro o dvacet kilo víc. Nakročeno k tomu má i Jiří Pomeje (†54). Že by to tak měli všichni moderátoři?

Zatímco jeho snoubenka Andrea ve čtvrtém měsíci nabrala čtyři kila, Jirka už přibral sedm. "Mám fakt pořád chuť na sladké, a to jsem byla masožravec. Sladkosti jsem nikdy nejedla. A najednou dorty a koláče, které mi nosí Jirka, a sám se při tom cpe. On to hrozně prožívá, ale jak bude vypadat před porodem, to nevím," řekla Aha! Andrea Šťastná.

Jiřího bude evidentně čekat poporodní shazování kil. S dietami má už ale velké zkušenosti, hodně se mu osvědčila třeba ta, kdy jedl celé týdny jenom jablka. A jsme přesvědčeni, že až Jirku v nejbližší době potkáme ve společnosti, bude tvrdit, že trpí falešnou březostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám