Hlavní obsah
Článek

Moderátorka zpráv na Nově Michaela Ochotská (39) a třetí nejlepší český tenista Lukáš Rosol už svoji lásku netají. A poprvé se pochlubili také společnou fotografií. Míša tráví s Lukášem dovolenou v Americe, kde Rosol hrál tento týden v Miami, kde ovšem vypadl v druhém kole po debaklu s Novakem Djokovičem 6:1 a 6:0.

Nyní má tak čas trávit celé dny s Míšou. Společně vyrazili také do akvária, kde si Míša užívala koupání s delfíny. A právě z akvária v Miami poslali společné foto.

"Momentálně jsem spokojená a štastná, je nám spolu moc hezky. Jak dlouho to vydrží, ukáže jen čas," kápla konečně božskou Ochotská, která se dlouho snažila celý svět přesvědčit, že s Rosolem jsou jen přátelé a rozhodně s ním podnikateli Michalu Exnerovi nezanáší.

Paradoxem je, že v Miami měla původně trávit dovolenou právě s bývalým partnerem Exnerem. "Měli jsme letět v březnu, Míša si na to vybavovala dovolenou na Nově," řekl Super.cz před časem Exnerem. A jak je vidět, Míša prostě plány nemění. Jen prostě vymění kluka...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám