Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Marta Ondráčková se sice méně objevuje na obrazovce, o to více ale hraje v divadle. A i když to mnozí vidí jako ústup ze slávy, ona sama si angažmá v divadle vychvaluje. I když kvůli tomu musí jezdit po věčně ucpané D1 až do Jihlavy.

V posledním představení, které mělo před pár dny premiéru, ji hodně ocení zejména mužská část publika. "Ve hře Muž z La Manchy hraju a zpívám roli prostitutky Adonzy," řekla Super.cz Marta, které v kostýmu vyniknou vnady tak, jak jsme je neviděli ani v odvážných modelech na společenských akcích.

Marta si společně s kamarádkou Míšou Noskovou (41) založila i produkční agenturu. Zdaleka se nestará jen o kapelu svého přítele Jakuba Dřímala, ale holky prý na podzim připravují dvě pořádné pecky. Mají se hrát v Divadle Hybernia a mimo jiné slíbily řadu slavných tváří, například Leonu Machálkovou (56) v síťovaných punčochách.

Reklama

Další články

Načítám