Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herecká profese rozhodně není žádný med, povolání je to nejisté, popularita bývá vrtkavá. V jednu chvíli se herci hřejí na výsluní zájmu a druhý den po nich neštěkne ani pes.

Své o tom vědí i umělci, kteří byli v sobotu oceněni během předávání divadelních cen Thálie za rok 2012. A jistě i proto si prestižní ceny všichni opravdu velmi váží, jak nezapomněli zdůraznit ve svých děkovných projevech.

Že přísloví o lehkém nabytí a pozbytí platí beze zbytku, si v sobotu večer ověřila Gabriela Míčová, kterou Herecká asociace odměnila Thálií v oboru činohra za její roli ve hře Odpad, město, smrt.

Za tu už, díky stejnojmenné filmové adaptaci, získala také Českého lva. Z ceny se ale příliš dlouho neradovala, ještě během přímého přenosu jí totiž skleněná soška upadla na zem a rozbila se.

Nicméně to naštěstí nic nemění na tom, že má Gabriela opravdu velmi úspěšný rok a může být na sebe právem hrdá. A navíc, střepy přinášejí štěstí, snad tedy na mladou herečku čeká ještě mnoho krásných rolí a fenomenálních úspěchů.

Reklama

Další články

Načítám