Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (57), na kterou nedávno prasklo, že začala randit s Rudou z Ostravy, rozhodně nikam nespěchá a nového chlapa si domů nastěhovat rozhodně nechce. „Budeme tam žít jen já, Márinka a dva psi,“ svěřila se Super.cz Mahu.

Ta odmítla potvrdit, že by s Rudou chodila. „Žádného přítele nemám. Ruda z Ostravy neexistuje. To bych chodila s duchem,“ smála se Bočanová, která má ale podle našich informací k muži, jehož občanské jméno je Michal Kavalčík (48), skutečně velmi blízko.

„Bojí se, aby se novináři zase nezačali v jejím čerstvém vztahu nějak moc šťourat. Několikrát se jí to už nevyplatilo, tak je opatrnější. Ale Ruda je taky z branže, tak by ho nemělo nic takového rozházet,“ věří její kamarádka.

Do nového domu už se Bočanová chystá brzy nastěhovat. „Márinka hůř snáší změny, tak to musí jít postupně. Už je položená podlaha. Během týdne se bude stěhovat nábytek. Už se na to moc těšíme, až tam budeme bydlet,“ svěřila nám.

Mahulena se již brzy divákům nové televizní stanice Pětka představí coby moderátorka pořadu Senza den, při kterém lidem během jediného dne změní život. Půjde o změnu vizáže, ale i o plnění jejich snů, třeba setkání se známou osobností.

„Dělá mi větší potěšení potkávat se s lidmi, kterým děláme radost a kteří od nás odjíždějí šťastní a změnění, než sedět ve studiu a uvádět reportáže. Píšeme si, jsme v kontaktu. Tak jsme si rozuměli. Stýská se jim po nás, a nám po nich,“ dodala Mahulena Bočanová v narážce na svou předchozí práci pro bulvární magazín TopStar.

Reklama

Další články

Načítám