Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před několika lety Martina Krause (30) skoro nikdo neznal. Teď mladý herec boduje v českých seriálech, a stal se dokonce jedním z porotců České Miss 2013. Komu se poštěstí být ve skupině velikánů, jako je Miroslav Donutil, Marie Rottrová nebo italská superhvězda Ornella Muti?

Kraus si celý večer skvěle užíval. Ostatně lepší oslavu narozenin by si čerstvý třicátník snad ani nemohl přát. Aby toho nebylo málo, tak při sobotním finálovém večeru soutěže Česká Miss vyhrála jeho favoritka, dívka s číslem 7, Gabriela Kratochvílová (34).

„Tajně jsem doufal, že vyhraje právě tato krátkovlasá a usměvavá slečna, ale bál jsem se, že diváci budou mít jiný názor. Naštěstí jsme se shodli a já Gabriele vítězství moc přeju," nechal se slyšet herec přezdívaný „český Belmondo“. Úloha porotce podle jeho slov nebyla prý žádný med. „Jestli si někdo myslí, že sedět v porotě a volit nejkrásnější ženu je lehké, tak se plete. Všechny byly krásné. Ale zvítězit mohla jenom jedna a jsem rád, že vyhrála dívka, na kterou jsem sázel od začátku,“ říká Martin Kraus.

Reklama

Další články

Načítám