Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabnou 2. českou vicemiss 2005 Michaelu Štoudkovou (38) potkáváme většinou na večírcích, kde se cítí jako ryba ve vodě. Jindy sebevědomá Míša ale tentokrát pořádně znejistila. Měla totiž vyzkoušet jízdu se psím spřežením a přiznala, že má ze psů opravdu velký strach.

S tímto jistě nemilým handicapem se svěřila svému novému partnerovi Karlovi a právě on pro ni tajně přichystal odpoledne ve wellness resortu. Zatímco se Míša těšila na procedury a masáže, čekalo ji velké překvapení. Do vesnice Svatá Kateřina nechal Karel dovézt tucet psů a dal je zapřáhnout do spřežení.

„Psů se v zásadě nebojím, prostě mám k jakékoli psí rase respekt, udržuji si odstup, jelikož nikdy nevíte, jak je pes vychován svým pánem nebo jakou má povahu," vysvětlovala Míša, která se ale kvůli příteli rozhodla svému problému čelit.

"Překvapení mám strašně ráda a jsem zvědavá ženská, která se vždycky těší, takže i na jízdu psím spřežením jsem se těšila. Jen mi bylo líto, že jsme s přítelem nemohli jet spolu. Když jsem zjistila, o jaké překvapení jde, těšila jsem se na zážitek ve dvou, ale i tak to bylo zběsilé a úžasné," popsala své pocity.

Nakonec se ale za odměnu dočkala i očekávaného hýčkání a s přítelem si užila masáže, solnou jeskyni a saunu v luxusním resortu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám