Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si Monika Absolonová (47) před dvěma roky našla stylistu, přestala se starat o to, co si na společenské příležitosti vezme na sebe. "To, jak vypadám, je věcí mého stylisty Filipa Vaňka (46) a vizážistky Ivanky Tokárské," řekla Super.cz i na slavnostní párty po udílení cen Thálie, kde figurovala jako jedna z předávajících.

"Jsem zpěvačka a od zpěvaček se přece nemůže chtít, aby byly i stylistkami. A zvlášť u těch, co jsou, i když po mnoha letech pokusů a omylů, blonďaté," smála se Monika. Zpěvačka tak naprosto netušila, od koho její róba je.

"Je od Filipa. Já nikdy neulítávala na značkách a jménech. Buď se mi něco líbí a je mi jedno, od koho to je, anebo se mi to nelíbí a také nezáleží na tom, kdo to navrhl," míní Monika.

"V těchto šatech se ale cítím pohodlně a baví mě, že k nim nemusím mít kabelku, všechno totiž schovám do kapes. Mobil a další věci se tam vejdou lépe než kdysi, když jsem si tyhle věci dávala do podprsenky," vysvětlila Absolonová, která se na Tháliích ocitla již potřetí.

Kdysi byla nominována za roli Kleopatry a cenu nezískala, loni se stala nejlepší muzikálovou zpěvačkou díky titulní roli ve Funny Girl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám