Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brněnskou herečku Hanu Holišovou si většina z nás pamatuje jako zdravotní sestru Annu Peškovou ze seriálu Velmi křehké vztahy. "Uvědomuji si, že televize je fenomén, který vás dostane do povědomí, ale doufám, že na mne budou chodit víc i do divadla," smála se dvaatřicetiletá brunetka, která získala prestižní divadelní cenu Thálie pro nejlepší muzikálovou zpěvačku.

Kdyby se snažila vypočítat všechny muzikály, v nichž v Brně hrála a hraje, nestačil by nám čas. Zmínila jen některé, mezi nimi i muzikál Papežka, za který ocenění dostala.

Ve skutečnosti působí Hana mnohem křehčeji, než nám připadla v televizi. "Je všeobecně známé, že kamera kila přidává," krčila rameny herečka. "Myslím, že mám pořád stejnou postavu. I když ještě nemám děti, pak se to asi změní. A tak nějak cítím, že už to nejde úplně samo. No, snad mi to co nejdéle vydrží," doufá Holišová.

Každopádně je ale herečka ještě půvabnější než před nějakými pěti lety, kdy seriál běžel. "Že by za to mohla láska?" usmívala se očividně šťastná Hana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám