Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová (34) své vítězství nečekala. Je historicky první krátkovlasou vítězkou, a jak sama říká, k triumfu se prostříhala. "Nečekala jsem to v žádném případě, jsem nadšená, zaskočená. Miluju svoji kadeřnici. Jí vděčím za to, co mám na hlavě, děkuju," řekla Super.cz Gabriela.

"Bylo mi vytýkáno, že nemám dlouhé vlasy, a tak prý nemám šanci. A ono to vyšlo. Nevzdala jsem se. Naopak jsem ještě zkracovala. To ke mně patří, mám to ráda," řekla Super.cz krásná Gabriela.

Nová královna krásy je v modelingu nováčkem. Žádné převratné zkušenosti nemá, ale těší se na nové zážitky. "V patnácti jsem chvíli fotila, jen jedno léto. Jinak vůbec nic," prozradila. Zároveň dodala, že žádného strašáka ve skříni nemá. Například nahé fotky na ni prý určitě nikdo nenajde. "Nevím o ničem. Nahé fotky určitě ne. Už promenáda v plavkách mi bohatě stačila," dodala s úsměvem krásná Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám